Bouw mee aan de toekomst van water

Water, het speelse en wonderlijke element dat onze wereld doordrenkt. Het is een essentiële hulpbron, een bron van leven en genot. Om volop te genieten van de voordelen, is er veel nodig. Binnen de Water Technology & Resilience-divisie van Royal HaskoningDHV zorgen ze voor een veilige en duurzame watervoorziening en het behoud van waterkwaliteit.

Water Engineering

Op dit moment zijn ze op zoek naar nieuw talent om hun waterbouwkundig team te versterken. Om deze wervingscampagne verder te versterken, hebben ze ons benaderd om een boeiende video te maken.

Binnen de afdeling watertechnologie en veerkracht bieden ze hoogwaardige oplossingen op het gebied van watertechnologie. Ze doen dit zowel in Nederland als in andere delen van de wereld. Water Engineering draagt bij aan afvalwater, drinkwater en industrieel water. In dit multidisciplinaire team werken ze aan innovatieve projecten in watervoorziening die cruciaal zijn voor de toekomstige watertransitie.

Om de doelgroep van ingenieurs met meerdere jaren ervaring in waterbouwkunde, watertechnologie, industrie en civiele techniek effectief te bereiken, is er veel nagedacht over het formuleren van de boodschap. Waarom zouden ze willen werken bij de afdeling watertechnologie en veerkracht van Royal HaskoningDHV?

Uiteindelijk richtten we ons op de combinatie van uitdagende en innovatieve projecten, ontwikkelingsmogelijkheden en de kans om samen te werken binnen een gepassioneerd team van diverse disciplines. Deze kwamen naar voren als de meest onderscheidende punten na de brainstormsessies.

 

De video bestaat uit twee delen. Allereerst zien we drie ingenieurs op drie verschillende klantlocaties, waarbij de multidisciplinaire aard van het werk en hun betrokkenheid bij diverse en uitdagende projecten worden benadrukt. Daarnaast worden de inspirerende aspecten van het werk van de ingenieurs visueel weergegeven. Vervolgens zien we de ingenieurs samen op kantoor, in gesprek en samenwerkend. Dit benadrukt de samenwerking van verschillende disciplines en expertise binnen het team. Het geeft ook een open sfeer weer waarin het team elkaars groei ondersteunt.

De video is ondertiteld. Het ondertitelen van video’s is essentieel om de boodschap effectief over te brengen, ongeacht de omgeving van de kijker. De volledige video werd ook gebruikt als basis voor het recyclen van videomateriaal. Vijf korte teasers werden gemaakt van de hele video voor gebruik op sociale media.

Op zoek naar meerdere wervingsvideo’s? Kijk ook eens naar Horeca Groep Zuid Nederland 

Teasers

Bij het maken van deze HR & Recruitment video combineerden we de volgende expertises:

  • Grondige videomarketing analyse met het Story Canvas

  • Ontwikkelen concept
  • Concept vertalen naar aansprekend script
  • Productie (locatie, figuranten, crew)
  • Draaiboek
  • Productie
  • Regie
  • Camerawerk
  • Geluid
  • Motion graphics, montage en geluid

Dit zegt de klant over ons

dit zegt de klant

over dit project

“Deze video helpt ons om FastLane bij meer mensen onder de aandacht te brengen. De reacties van collega’s, klanten en relaties zijn heel positief!”
“Meedenken, goede kwaliteit in concept en in uitvoering, flexibel met een divers kaliber aan personen.”
“Als je een video moet maken; bel dan Movilab. Zij kunnen dat goed, voor een eerlijke prijs en denken creatief mee.”

Dit zegt de klant over ons

“De communicatie is altijd helder en eerlijk geweest zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Al met al een ontzettend fijne samenwerking met een resultaat waar we ontzettend trots op zijn! Een schot in de roos!”

Dit zegt de klant over ons

“De communicatie is altijd helder en eerlijk geweest zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Al met al een ontzettend fijne samenwerking met een resultaat waar we ontzettend trots op zijn! Een schot in de roos!”