story canvas

Je wilt een boodschap overbrengen met een doel. Je denkt na over de inhoud van je boodschap, wie je ermee wilt bereiken en hoe je de boodschap gaat verspreiden. Echter… Hoe diep ga je daar nu werkelijk op in? Het MoviLab Story Canvas legt een aantal cruciale onderwerpen onder het vergrootglas.

Hoe werkt het Story Canvas?

Of je nu al weet wat je wilt of juist nog niet… MoviLab Story Canvas maakt in één oogopslag helder hoe jouw verhaal jouw doelgroep raakt. In een interactieve sessie focussen we op drie fundamentele thema’s.

Stap 1

De kernboodschap van je verhaal

Je hebt wellicht veel te vertellen, want alles is belangrijk. Echter, hoe eenvoudiger je boodschap formuleert des te beter deze op je doelgroep overkomt. In de sessie halen we de kern uit jouw boodschap naar boven en formuleren hiermee een helder en pakkend verhaal.

De juiste snaar raken bij jouw doelgroep

We keren jouw doelgroep binnenstebuiten. Hoe raak je de juiste snaar bij jouw doelgroep? Daarvoor is het noodzakelijk eerst je belangrijkste doelgroep te definiëren. Wat is voor hen belangrijk, hoe ziet hun wereld eruit en hoe communiceren ze?

Stap 2

Stap 3

Een plan voor jouw complete communicatiestrategie

Video is veelal een onderdeel van een totale communicatiestrategie. Het is belangrijk om de kracht van elk kanaal zo optimaal mogelijk te benutten. Wanneer je goed inzicht hebt in je totale communicatiestrategie, dan pas kun je jouw verhaal aanpassen op elk kanaal.

Antwoord op veelgestelde vragen.

Kortgezegd: wij zorgen ervoor dat jouw boodschap overkomt bij jouw publiek, en dat er iets wordt losgemaakt. Dat doen wij voor uiteenlopende doeleinden en doelgroepen. Dat kan met de focus op marketing, maar kan ook op communicatie gericht zijn. Of beide. Op onze werkwijzepagina kan je zien hoe we dat aanpakken. Wij kunnen voor jou dit volledige proces uit handen nemen. Zo word je ontzorgd van A – Z. Met een eindresultaat waar we samen trots op kunnen zijn.

Als je onmisbaar wilt worden en wilt groeien als merk zal je marketing en communicatie on point moeten zijn. Klanten komen niet vanzelf naar je toe. En je concurrentie schreeuwt hard. Bewegend beeld is het meest populaire medium van het moment. Dus is het wat ons betreft een belangrijk marketingmiddel. Het biedt vele belangrijke voordelen ten opzichte van andere uitingen:
Meer dan 80% van de marketeers werkt met video voor hun online marketing.
Daarbij zijn ze tevreden met de ROI.

  • 72% van de internetgebruikers kijkt liever naar een video, dan naar een
    tekstpagina.
  • Video’s worden 20x meer gedeeld op LinkedIn dan andere content.
  • 93% van bedrijven die video’s inzetten, zeggen dat ze nieuwe klanten hebben
    dankzij een video op hun social media.

 

Je wil graag een desbetreffende video laten maken, maar je weet niet goed waar je het beste kan starten. Geen probleem. Daar helpen wij jou bij. Wij vinden het belangrijk dat wij een duidelijk beeld hebben van jou en je bedrijf en gaan daarom graag met je in gesprek. Dat vinden we leuk! Door middel van ons Story Canvas gaan we door stappen heen, waardoor jij inzichten krijgt waar je wellicht nog niet aan had gedacht. Daarna maken we een voorstel op maat, zodat we uiteindelijk effectief de videoproductie kunnen inzetten. https://www.movilab.tv/contact

Als we iets doen, doen we dat goed. Dat is ons belangrijkste uitgangspunt. Dat betekent dat wij als partner een samenwerking met jou heel waardevol vinden. We gaan graag eerst samen met jou een goede analyse aan door middel van ons Story Canvas. Zo komt er naar voren wat, wie en hoe iets gecommuniceerd gaat worden. Daarna gaan we met bakken energie aan de slag, van concept tot aan het meten van resultaten van jouw doelgroep. Kijk op onze werkwijzepagina hoe we het in detail aanpakken. Of vraag een offerte aan!

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan even contact met ons op, vinden we leuk!

Veelgestelde vragen

Kortgezegd: we zorgen voor effectieve communicatie met bewegende beeld, voor uiteenlopende doeleinden en doelgroepen. Dat kan met de focus op marketing maar ook  gericht op communicatie zijn.  Op onze dienstenpagina zie je op wat voor manier we dat aanpakken.

Als je iets doet, doe het dan goed. Dat is ons belangrijkste uitgangspunt. Dat betekent dat we graag eerst samen met jou een goede analyse maken van wat, aan wie en hoe iets gecommuniceerd gaat worden. Daar hebben we perfecte tools voor. En vervolgens gaan we vol enthousiasme aan de slag met de hele productie, van concept tot het meten van resultaten bij de doelgroep. Kijk op onze werkwijzepagina hoe we dat in detail aanpakken.

Lastige vraag. We zouden voor de duidelijkheid graag een prijslijst op de website zetten van wat een video per minuut kost. Weet iedereen direct waar hij of zij aan toe is. Maar helaas….zo werkt het niet. Er zijn te veel verschillende zaken die de prijs beïnvloeden. Vergelijk het met het bouwen van een huis of het kopen van een auto. Daar is ook niet direct een prijskaartje aan te hangen.  In deze video leggen we uit hoe dat werkt. En we komen natuurlijk graag langs voor een kosteloos gesprek waarin we samen bekijken wat een effectieve video voor jouw doeleinden inhoudt.

Even voorstellen dit is Broes, een vaste lid van ons team. Daarnaast zorgt ook Pip regelmatig voor de broodnodige gezelligheid.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan even contact met ons op, vinden we leuk!

Zin om samen aan de
slag te gaan?

Laat ons weten hoe wij je kunnen helpen.