Nieuw talent verwelkomen in onze wereld

Welkom in de wereld van Graniet Import in de Benelux. Gelegen in de haven van Amsterdam produceert Graniet Import Benelux hoogwaardig duurzaam aggregaat. Ze hebben contact met ons opgenomen voor hulp bij het aantrekken van nieuw talent voor hun professionele team. Samen hebben we boeiende video’s gemaakt om potentiële collega’s onder te dompelen in hun unieke wereld. In deze video’s ontdek je de essentie van Graniet Import Benelux als bedrijf en wat ze te bieden hebben aan toekomstige medewerkers.

Graniet Import Benelux

Voor nieuw talent moet duidelijk worden wat Graniet Import Benelux te bieden heeft en welke indruk het geeft van de werksfeer op de productielocaties.

Deze video stelt potentiële medewerkers voor aan de sfeer en verschillende functies binnen het bedrijf. En wie kan deze aspecten beter onthullen dan jouw toekomstige collega’s?

De basis van de video was om de boodschap door de ogen van de medewerkers over te brengen. Deze aanpak zorgt ervoor dat het verhaal op de meest authentieke manier wordt overgebracht. Deze video zal te zien zijn op de wervingswebsite van Graniet Import Benelux. Daarnaast kan het worden gebruikt tijdens evenementen zoals havendagen en andere arbeidsgerelateerde bijeenkomsten.

 

Met deze video’s is ons doel om medewerkers van alle soorten en leeftijden te betrekken. Van jong tot middelbare leeftijd, van junior tot senior posities. Het maken van afzonderlijke video’s voor verschillende functies zorgt ervoor dat elke teaser is afgestemd op een specifieke functie en doelgroep. Op deze manier zorgen we ervoor dat de doelgroep effectief wordt aangesproken op sociale media. 

Zodra de interesse is gewekt, kunnen geïnteresseerde partijen de vacatures bekijken en dieper ingaan op de video over het werken bij Graniet Import Benelux.

Op zoek naar meerdere wervingsvideo’s? Kijk ook eens naar Horeca Groep Zuid Nederland 

Teasers

Om interesse te wekken in de wervingswebsite hebben we teasers gemaakt. Deze teasers zijn beknopte en impactvolle segmenten uit de langere wervingsvideo. De wervings teasers zullen worden ingezet op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram.

Bij het maken van deze HR & Recruitment video combineerden we de volgende expertises:

  • Grondige videomarketing analyse met het Story Canvas

  • Ontwikkelen concept
  • Concept vertalen naar aansprekend script
  • Productie (locatie, figuranten, crew)
  • Draaiboek
  • Productie
  • Regie
  • Camerawerk
  • Geluid
  • Motion graphics, montage en geluid