Talenten recruiten met video

#VLOG Het gaat lekker met de economie en bedrijven staan te springen om goed personeel. Maar hoe vind je dat éne toptalent? Videorecruitment is dé tool om die ene topper snel binnen je bedrijf te krijgen.

Jouw doelgroep heeft iets te kiezen. Naast jouw vacature zijn er nog tientallen anderen. Dus de vraag is simpel… Hoe zorg je ervoor dat ze voor jou kiezen? En niet voor de concurrentie?

Er is een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt. Toppers die veel in huis hebben, maar ook veel en andere verwachtingen van jouw organisatie hebben. Ze willen aangesproken worden op hún manier. En dat kan je met video.

Beleving is belangrijker dan ooit. Wat is de sfeer op de werkvloer? Wie zijn je toekomstige collega’s? Hoe ziet het kantoor er uit? Kortom: welk gevoel houdt de kandidaat over aan de employer brand van jouw organisatie? Video geeft direct een helder beeld -en geluid- van je bedrijf.

Dus dat is wat videorecruitment kan voor jou doen. En dan die ene vraag…: is dat niet duur, video?! Het antwoord is ‘nee’. Een vacature die lang open blijft staan, die is duur. Of werknemers die na een tijdje toch niet blijken te passen in het bedrijf. Of dat ene toptalent dat aan je neus voorbij gaat.

Denk goed na over wat je wilt dat video jou oplevert en bepaal zo welk budget je wilt uitgeven. 

Bekijk de video voor een aantal voorbeelden van recruitment video.

We zijn erg benieuwd naar jouw recruitment video! Toch meer hulp nodig? Geen probleem! Stuur ons een mailtje.

Deze ideeënfabriek draait 24/7. Hij leeft op creativiteit. En bananen. Als vorm en inhoud perfect bij elkaar komen schittert zijn glimlach. Verwacht van hem geen gladde babbel, maar een inhoudelijk en enthousiast gesprek over de juiste videoaanpak die je helpt om doelen te bereiken.

Aangeraden voor jou!

Talenten recruiten met video

Jouw doelgroep heeft iets te kiezen. Naast jouw vacature zijn er nog tientallen anderen. Dus de vraag is simpel… Hoe zorg je ervoor dat

Lees meer >

Wat kost een video?

Wat kost nou een video?

De prijs van een video kun je vergelijken met de prijs van een auto. Maar wat betekent dat nou precies? Voor een paar honderd

Lees meer >