Skip links

De sleutel in werkplaatsplanning.

JDS Bedrijfsautomatisering

Bekijk de animatie over werkplaatsplanning.

‘MoviLab is een hele fijne partij om mee samen te werken. Denken echt met je mee, communiceren heel helder, je kan ze makkelijk bereiken en hun ideeën zijn ook nog eens heel creatief.’

Dorothea Koletsos | Marketingcoördinator | JDS bedrijfsautomatisering

Bekijk de animatie over de bandenwissel.

‘Tijdens het proces van onze eerste animatie werden we overal heel goed doorheen geloodst, wat ons tweede project alleen maar soepeler maakte. Top ervaring!’

Dorothea Koletsos | Marketingcoördinator | JDS bedrijfsautomatisering

Bekijk de animatie.

‘De video als onderdeel van de campagne slaat goed aan en heeft bijgedragen aan het hoge aantal aanvragen van het Delphi rapport.’

Liesbeth Burger | Communication Specialist | Royal HaskoningDHV

Vraag
JDS heeft Plan-IT ontwikkeld om de werkplaats planning efficiënter en eenvoudiger te maken. Aan ons de vraag om een animatie te maken voor eigenaren en management van autobedrijven. Het doel van de animatie is om autobedrijven te overtuigen van de voordelen van Plan-IT en daarmee het rendement van de werkplaats te vergroten.

Vraag
Royal HaskoningDHV heeft een belangwekkend Delphi rapport samengesteld
over de ontwikkeling van de zorg met daarin de vergaande consequenties voor de hoofdrolspelers. Hoe krijg je dit rapport onder ogen van degenen die dit aangaat?
Als onderdeel van de campagne is MoviLab gevraagd daarvoor een animatie te maken.

 

 

Concept
Allereerst zijn de belangrijkste onderdelen van het rapport visueel vertaald naar illustraties en iconen. Die vormen de basis van de animatie. Dezelfde illustraties en iconen figureren ook op de website en het rapport zelf, waardoor het verhaal helder en eenduidig wordt gecommuniceerd. De belangrijkste conclusies van het rapport vormen de inhoudelijk rode draad van de animatie.

 

 

Resultaat
Kort en krachtig is de essentie van dit complexe rapport in een aansprekende animatie verteld en gevisualiseerd. De animatie heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de publiciteit, waardoor het rapport massaal door de doelgroep is gedownload.

Concept
Het verhaal is kort en bondig en richt zich voornamelijk op het rendement dat behaald kan worden. Met herkenbare situaties spreken we eigenaren en management van autobedrijven direct aan. In het ontwerp van de animatie hebben we rekening gehouden met meerdere talenversies en vervolganimaties. De animatie voor de bandenwisselmodule is daar een goed voorbeeld van. Een aparte animatie voor een specieke module in Plan-IT. De opzet is gebaseerd op de algemene animatie. Echter richt deze animatie zich meer op de gebruiker, de servicemedewerker. En om het compleet te maken hebben we verschillende talenversies geproduceerd. Met één concept en meerdere versies bereik je effectief je doelgroep.

Resultaat
Een luchtige animatie die op een pakkende wijze de voordelen van Plan-IT overbrengt. De animatie wordt veelvuldig bekeken via social media en wordt regelmatig ingezet bij verkoopgesprekken. De animatie maakt de autobedrijven nieuwsgierig en zorgt voor nieuwe aanvragen.

jouw doelgroep overtuigen
met animatie?

waar kunnen we je mee helpen?

085 - 25 00 900

    jouw doelgroep overtuigen met animatie?

    waar kunnen we je mee helpen?

    085 - 25 00 900